L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, ha enviat a AENA un document on es plantegen al·legacions al Mapa Estratègic de Soroll de l’aeroport de Barcelona, el document que pretén reflectir l’afecció acústica real de les operacions aèries sobre el territori

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ntre les principals al·legacions, l’Ajuntament de Castelldefels ha apuntat l’error en què el mapa incorre l’atribuir una suposada reducció de l’impacte acústic a temes menors i no al real: la dràstica caiguda del nombre d’operacions que l’aeroport va registrar l’any 2011 respecte al 2007, períodes de referència per a la comparació de les empremtes.

De la mateixa manera, les al·legacions municipals destaquen que “l’ambició del Pla d’Acció associat a aquest Mapa és insuficient, ja que en ell no es presenta cap mesura nova respecte a edicions anteriors que contribueixi a reduir el soroll, tot i les nombroses propostes tècniques elaborades des de l’Ajuntament de Castelldefels”.

En aquest sentit, l’alcalde de Castelldefels reafirma que “el consistori té un compromís en la lluita per millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Castelldefels reforçant la vigilància i control de les operacions aèries que sobrevolen la ciutat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here