La cursa es celebrarà el proper diumenge 29 de setembre, en el marc de la Festa Major de la localitat baixllobregatina. A partir d’ara, qui vulgui podrà córrer sense dorsal ni xip, però no figurarà a la classificació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Cursa Popular de Festa Major, que se celebrarà diumenge 29 de setembre, va arribar ahir a l’aforament màxim (2.500 inscripcions) cap a tres quarts d’una del migdia i per tant, tal com s’estableix en el reglament, les inscripcions han quedat tancades.

La Cursa Popular és l’acte esportiu de més importància i participació al municipi, dins del marc de la Festa Major del Prat de Llobregat. És una jornada festiva amb l’esport com a protagonista i on tothom és convidat a participar-hi.

A partir d’ara, qui vulgui córrer la cursa ho podrà fer pèro sense dorsal ni xip, fet que comportarà que no apareixerà a la classificació.

Les persones inscrites han de recollir els dorsals, xips i samarretes durant la tarda de divendres o tot el dissabte al CEM Sagnier.

CATEGORIES I DISTÀNCIES

La Cursa és oberta a tothom, amb dos recorreguts urbans sense cap tipus de desnivell. Enguany estrenem un nou circuit per a la cursa del 10 Km.

Cursa 3 km: fins als 14 anys (nascuts fins l’any 1999) Cursa 10km: a partir dels 14 anys (anteriors al 1998)

SORTIDA i ARRIBADA

La sortida i arribada de les Curses es realitza al CEM Sagnier el diumenge 29 de setembre.

L’horari previst de el inici de les curses és a les 9:30h la cursa dels 3km i a les 10h la cursa de 10km.

 

Més informació seguint aquest enllaç

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here