Va negar, però, que rebés diners per alertar-lo de batudes policials i va assegurar que els clubs volien col·laborar per evitar sancions

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n comissari de la policia estatal jutjat aquests dies per presumpta extorsió als amos de prostíbuls de Castelldefels, Saratoga i Riviera, va admetre aquest dimecres que era amic d’un dels propietaris del Riviera, Antonio H.L.

No obstant, va negar que aquest li donés diners per avisar-lo amb antelació de batudes policials.

El comissari de la Unitat contra les xarxes d’immigració i falsificació (Ucrif) L.G.G. va explicar que es va fer amic de l’amo del Riviera després que aquest fos detingut, però sempre, va dir, va separar la relació professional i la personal.

El policia també va admetre certa familiaritat amb un confident policial, Manuel Gutiérrez Carbajo, que va destapar el cas que l’ha portat a judici.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here