Segons CCOO, AENA pretén cobrar per la utilització dels carros portaequipatges per augmentar la recaptació a costa d’empitjorar el servei acomiadant personal

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n un comunicat, el sindicat parla de la “cada vegada més clara tendència d’AENA a consolidar Barcelona-El Prat com un aeroport low cost, tant en la seva oferta de vols com en els serveis prestats”, fet que els porta “a implantar un sistema de cobrament a l’usuari per a la utilització dels carros”.

D’aquesta forma, segons CCOO, l’empresa concessionària del servei SERVIKART (MANTRES SERVEIS UTE SERVIKART) utilitza com a coartada la hipotètica baixada en la utilització del servei per continuar amb la reducció de plantilles, aquesta vegada de fins a 13 treballadors.

En conseqüència, els treballadors de SERVIKART han decidit per unanimitat, a l’assemblea celebrada a tal efecte, declarar-se en vaga indefinida a partir del 3 d’octubre, en defensa dels seus llocs de treball.

La plantilla de SERVIKART sol·licita comprensió als usuaris i ciutadania en general per les molèsties que es puguin originar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here