Novetats en aquesta edició número 26: entrada gratuïta i degustacions a 2,50 euros. A més, l’horari s’allargarà, amb còctels i copes a la tarda-nit

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’esdeveniment gastronòmic més important de Castelldefels tornarà a omplir la ciutat de les millors aromes i sabors el dissabte 28 setembre de 2013.

Aquest any la tradicional festa gastronòmica, indispensable per als amants de la bona taula, també explicarà per primera vegada amb la presència dels comerços de Castelldefels, amb la col·laboració de l’associació de comerciants Castelldefels Activa. I festa no acabarà aquí. A la nit, els establiments d’oci nocturn oferiran degustació de còctels i copes.

La gran cita anual dels principals restauradores de la ciutat té com a novetat aquest any una oferta especial per a tot els assistents de 2,50 euros per degustació. A aquest preu, els comensals podran gaudir de la millor gastronomia de Castelldefels.

Amb aquest nou format de la XXVI Mostra de Cuina, que organitza el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, es busca perllongar l’horari de la Mostra amb la participació d’establiments d’oci de la ciutat, que oferiran còctels i copes a la tarda-nit, al costat de degustacions de la Ruta de la Tapa.

En aquests moments, a més, el Gremi d’Hostaleria i estan treballant per tancar el nombre de participants en la jornada, amb l’objectiu d’unir el comerç a la gastronomia en aquesta 26ª edició de la Mostra de Cuina.

La voluntat del Gremi d’Hostaleria és generar una festa per a tota la ciutat, on s’oferiran diferents activitats complementàries d’hostaleria, comercials i oci amb molts atractius per als visitants. L’entrada, a diferència d’anys anteriors, serà gratuïta, i les degustacions costaran 2,50 euros.

+INFO: gremihostaleria.cat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here