Aquest diumenge el passeig de l’Església acollirà la VI Mostra d’entitats de Begues, que té com a objectiu donar a conèixer la tasca de les diverses entitats que treballen per al poble. Paral·lelament, al carrer Major, se celebrarà la Fira d’artesans dels Parcs Naturals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a mostra i la fira d’artesans començaran a les 10h. A partir d’aquest moment, activitats de tot tipus ompliran els carrers de Begues fins a les 14h, hora en què es posarà el punt final als esdeveniments.

Hi haurà, entre d’altres, mostres de gimnàstica rítmica, d’arts marcials, actuacions musicals, ball de gegants i capgrossos, exhibició de castells, sardanes i activitats esportives.  A Cal Pere Vell se celebrarà la primera Fira d’apicultura i mel ecològica de Catalunya, organitzada per l’Associació Apicultors Ecològics Associats.

Tot plegat serà retransmès en directe per Ràdio Begues, que muntarà un estudi radiofònic a l’aire lliure perquè tothom que ho desitgi pugui veure com es fa un programa de ràdio en directe.

A partir de les 10.00h i aproximadament durant una hora fins les 11.00h., comptaran amb la presencia del president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Excel·lentíssim alcalde de Barcelona, en Xavier Trias,.

Consulteu el cartell i el programa de la VI Mostra d’entitats de Begues clicant AQUÍ (pdf)

Consulteu el cartell de la Fira d’artesans dels Parcs Naturals clicant AQUÍ (pdf)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here