Aena adjudica a World Duty Free Group la gestió dels dos nous espais de 900 metres quadrats entre la T1 i la T2

El Prat de Llobregat (ACN).- Aena ha adjudicat a l’empresa World Duty Free Group la gestió dels nous espais comercials per multimarques de luxe a la T1 i la T2 de l’Aeroport de Barcelona per un termini de set anys, segons ha anunciat aquest divendres en un comunicat.

El Prat preveu ingressar durant aquest període més de 18 milions d’euros de l’explotació de la nova línia de negoci d’alta gamma, és a dir uns 2,5 milions l’any fins el 2020. Els nous espais comercials tenen una superfície de 690 metres quadrats a la T1, i de 214 metres quadrats a la T2 i està previst que puguin obrir al públic a final d’aquest 2013.

Marques de prestigi com Versace, Loewe, TAG Heuer, Montblanc o Tous són algunes de les que s’hi instal·laran.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here