El Gremi d’Hostaleria de la ciutat baixllobregatina ha ubicat la seva seu al Mercat Municipal en unes instal·lacions cedides per l’Ajuntament, que s’han inaugurat coincidint amb l’inici de la 4ª Ruta de la Tapa, que es consolida com a aposta per la gastronomia local

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a nova oficina del Gremi d’Hostaleria viladecanenc es troba al costat de Xarxa Comercial, cosa que els facilitarà el treball conjunt segons fonts del consistori.

La inauguració d’aquesta seu coincideix pràcticament amb la posada en marxa de la 4a Ruta de la Tapa, que va començar aquest divendres i s’allargarà fins el proper 13 d’octubre.

Aquesta vegada l’activitat gastronòmica bat el rècord de participants amb propostes de 30 establiments de la ciutat.

Les xarxes socials tornaran a tenir un paper important a la Ruta de la Tapa. Enguany, entre les persones que comparteixin imatges de les tapes a través d’Instagram se sortejaran dos sopars per a dues persones en un restaurant del Gremi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here