Finalment un dels projectes de mobilitat i accessibilitat més urgents del municipi s’ha executat resolent un dels punts més perillosos del municipi per a la circulació de vianants. El projecte, iniciativa de l’Ajuntament de la localitat, ha estat  executtat i finançat en un 97% per la Diputació de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’itinerari que comunica l’estació de FGC de Santa Coloma amb la BV-2002 està en funcionament des de finals de juliol i permet accedir a peu o en bicicleta, amb protecció front els vehicles, a la zona industrial de la carretera, al Parc Agrari i als accessos a la zona de lleure del riu.

A més, el projecte també ha permès instal·lar il·luminació, abans inexistent a la zona.

Malgrat el gruix del projecte s’ha executat correctament, l’Ajuntament requerirà a la Diputació algunes millores que no s’han tingut en compte en aquesta fase de l’obra per tal d’incrementar la seguretat i afinar els acabats de l’actuació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here