El proper 6 d’octubre podràs es celebra una de les curses de més participació del Baix Llobregat: la Cursa Popular de Cornellà, que enguany arriba a la 33ena. edició

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a cursa tindrà diferents categories i és oberta a totes les persones sense límit d’edat. Començarà i acabarà a l’Estadi Municipal. Pots inscriure’t avui 30 de setembre, o també el mateix dia a la cursa

El dia 6, els primers en començar seran les categories d’aleví, infantil i cadet (9h), amb una distància de 1.700 metres. A partir de les 9.15h, sortiran els benjamins, i a les 9.30h, els prebenjamins. Aquestes dues categories correran 750 metres. La Cursa Popular, per a la resta d’edats i amb un recorregut de 10 km, començarà a les 10 hores.

Aquest any, també es farà la sisena edició de la Cursa Solidària Familiar amb un recorregut de 1.700 metres. Serà a les 12 del migdia.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 30 de setembre AQUÍ i de manera presencial al Departament d’Esports, a l’estadi municipal i al Consell Esportiu del Baix Llobregat. També el mateix dia a la Cursa.

Més informació: http://www.cursa.cat/ciutatdecornella2013/IMATGES/diptic.pdf

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here