Promoure l’envelliment actiu, defensar el sistema públic de pensions i un sistema sanitari digne i amb recursos suficients són les principals reivindicacions del manifest de la XV Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat, aprovat al darrer Ple municipal de Sant Vicenç dels Horts, per unanimitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]’aquesta manera, la ciutat baixllobregatina es compromet a difondre i promoure els principis de la Marxa de la Gent Gran en un projecte comú per a la construcció d’una societat basada en el respecte, la justícia, el benestar i la solidaritat.

La primera edició de la Marxa es va organitzar l’any 1999 i tenia com a principal objectiu aconseguir que totes les persones grans poguessin viure de forma digna, autònoma i lliure, així com evitar que els més grans patissin cap discriminació a causa de l’edat.

En el marc del Dia Internacional de la Gent Gran, l’Ajuntament vicentí organitza de l’1 al 3 d’octubre xerrades i col•loquis de conscienciació, una sessió de risoteràpia i un cicle de cinema solidari.

Aquí trobareu el Manifest de la XV Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here