La 10a Passejada amb Bicicleta del Baix Llobregat va posar diumenge 29 de setembre, punt i final a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es va engegar el dilluns passat. Més de 1.100 persones van participar en la passejada recorrent dalt de la seva bicicleta tots o una part dels 16,5 km de recorregut de la pedalada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l circuit, que passava per set municipis de la comarca, es va iniciar al parc de la Marquesa de l’Hospitalet i va finalitzar al migdia 12h al parc de Torreblanca, entre els municipis de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Cristina González, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de la capital baixllobregatina, assegura que “el bon temps va afavorir la participació de la gent i la passejada es va dur a terme sense incidents”. En el punt d’inscripció de Sant Feliu, situat a l’avinguda del Sol amb el carrer Armenteres, es van “apuntar 52 persones, tot i que hi ha més gent de la ciutat que ha participat però s’ha inscrit en altres municipis per tal de fer més part del recorregut”.

Un cop els i les participants van arribar al parc de Torreblanca, es va fer la cloenda de la passejada amb el sorteig de tres bicicletes i de material esportiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here