El bon temps del cap de setmana va permetre que la Festa Major del Prat 2013 fos  tot un èxit. Ara, com ja ha fet els darrers anys, l’Ajuntament baixllobregatí demana a la ciutadania que valori la Festa Major 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]Q[/dropcap]uatre dies de festa durant els que es van desenvolupar diverses activitats i on va destacar la gran afluència de públic.

Les activitats més exitoses, van ser els concerts que va acollir el Parc del Fondo d’en Peixo i i molt especialment l’aparcament de Rodalies, on van actuar des de Bongo Botrako y La Pegatina, fins a Camela, Boney M o Els Catarres.

També la Diada Castellera i el Correfoc -el 29è Pratifoc- van gaudir de molt públic. La Diada, a la que van participar els Castellers de Cornellà, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa. Les tres colles van regalar una gran actuació a les persones assistents, en una Plaça de la Vila plena de gom a gom. A més, els Minyons van obsequiar al públic amb grans castells de 9.

Pel que fa al Pratifoc, les persones assistents van poder gaudir de les colles de diables, amb la seva música de tabals, i de diverses bèsties de foc, on l’estrella va ser El Gall d’el Prat.

Una gran Fira amb atraccions, “casetas” i guingetes o “xiringuitos” dedicats a la gastronomia, etc. van fer les delícies de les persones visitants. Milers de possibilitats gastronòmiques, de degustació de begudes o atraccions per a petits i grans, conformaven una fira farcida de possibilitats, que no va quedar buida en cap moment durant la Festa.

L’Ajuntament del Prat, com ja ha fet els darrers anys, vol ara conèixer l’opinió de la ciutadania respecte de la Festa Major d’aquest any, per tal de saber quins aspectes cal reforçar, millorar o canviar. Tothom hi pot participar, a través d’un qüestionari a Internet.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here