El Consell Comarcal, conjuntament amb els ajuntaments de la comarca,  posa en marxa la nova programació de formació per a empreses i persones emprenedores del Baix Llobregat. En el marc del projecte innovador “Baix Llobregat: innova, crea i ocupa”, ha posat en marxa una nova programació de cursos de formació per a empreses i persones emprenedores de la comarca per al proper trimestre de tardor

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a formació està estructurada en diferents àmbits temàtics:

  • Màrqueting i vendes
  • Econòmic i financer
  • Habilitats directives
  • Innovació i internacionalització
  • Comerç

El programa formatiu està composat d’un total de 26 cursos, on el primer s’inicia el proper 16 d’octubre i el darrer el 19 de novembre. Les durades dels cursos oscil·len entre les 4 hores i les 16 hores.

En la gestió d’aquesta nova programació de cursos de formació participen els ajuntaments de la comarca, que conjuntament amb el consell comarcal, han participat en el disseny d’aquesta nova oferta formativa per al trimestre de tardor d’aquest any 2013.

Les empreses i persones interessades en participar en aquesta formació hauran de formalitzar la seva sol·licitud, accedint a l’espai web http://empresa.elbaixllobregat.cat/. En aquesta mateixa web es troba tota la informació relativa a aquest programa formatiu, amb un detall del contingut de cada curs, les dates i lloc de realització, i l’equip docent.

Aquest projecte està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012, de 8 d’octubre, i per la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here