Els ajustos en la planificació de la producció i l’absentisme permeten reduir l’expedient a menys d’un centenar de membres de la plantilla diaris

Martorell (ACN).- Amb el mes d’octubre, la planta de Seat entra en el segon mes de l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) temporal que la direcció va presentar abans de l’estiu per ajustar la producció a les previsions de vendes fins a final d’any.

Igual com va passar al setembre, la xifra final d’afectats ha estat molt inferior a la inicialment prevista i aquest octubre només 81 treballadors diaris, 200 menys dels previstos, estaran afectats per l’expedient i es quedaran a casa, segons han confirmat fonts de la companyia a l’ACN.

Els ajustos de darrera hora en la planificació de la producció i les necessitats de personal de Seat derivades de baixes laborals o períodes de vacances, són les causes que ho expliquen.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here