De forma gairebé casual, en motiu d’unes refomes que es van iniciar a l’església, s’han trobat a les voltes del sostre de l’església unes pintures que poden ser de gran importància patrimonial, per la seva antiguitat, el bon estat de conservació i la seva singularitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons les primeres estimacions podrien estar datades el Segle XVI o fins i tot XV i ben segur seran un nou element de gran importància per conèixer millor la història del municipi i un nou element destacat en el ric patrimoni cultural i històric de la localitat baixllobregatina.

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Parròquia i amb l’assessorament del Departament de Cultura de la Generalitat, ha fet una primera fase de restauració per poder determinar l’abast i trascendència de la descoberta i així poder definir el projecte d’actuació que correspon per a la seva restauració i conservació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here