La zona de la Vila Vella serà l’espai on botiguers, bars i restaurants oferiran els seus productes a preus reduïts en el marc de la 10a edició de la Firaestoc i la 8a de la Firatapes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta d’una iniciativa conjunta entre la Unió de Botiguers i l’Ajuntament que permet apropar 39 establiments i 11 bars i restaurants de Sant Vicenç als ciutadans en una jornada d’oci i contacte entre tots els vicentins.

L’horari de la Firaestoc serà de 10 a 20h i la Firatapes estarà oberta al públic d’11 a 21 h. Per poder tastar les tapes serà necessari comprar una butlleta de 4 tiquets per 6€ que es podran comprar a dues carpes contigües a la plaça de la Vila.
A més, al llarg del diumenge hi hauran diferents actuacions musicals i inflables pels més petits. En finalitzar la jornada es sortejaran dos sopars pels participants del Tapes i Canyes.

Entre les novetats de l’edició d’enguany destaca un tiquet de promoció que repartiran les botigues de la Firaestoc que permetrà obtenir una tapa gratis en la Firatapes a partir de compres superiors a 20€.

Els carrers col•lindants a la plaça de la Vila estaran tancats al trànsit de vehicles des del dissabte ja que des de les 12 h s’iniciarà el muntatge de les carpes. Per a més informació podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt d’aquesta notícia.
Firaestoc i FiratapesFiraestoc i Firatapes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here