Avui dissabte se celebren de manera conjunta a Pallejà, la sisena edició de la Fira del Comerç i la primera de la mostra Pallejà CreActiu. Collbató, per la seva banda, viu una mostra d’entitats on les associacions del municipi baixllobregatí mostren la seva activitat. La capital de la comarca, acull durant tot el matí de diumenge, el mercat al carrer ForaStocks

Collbató

Avui dia 5 d’octubre, les entitats i associacions del municipi tornen a oferir la possibilitat de conèixer les diferents activitats que desenvolupen amb la celebració de la XIV Trobada d’entitats.

A partir de les 18 h ja serà possible apropar-se als estands que se situaran a la plaça de l’Era de Collbató, per conèixer en primera persona el  teixit associatiu de la localitat.

Aquest, recull les diferents inquietuds de la vila, ja sigui dins del món de l’esport, de la cultura o de l’acció social.

Sant Feliu

La plaça de la Vila i el carrer de Pi i Margall s’ompliran de parades el proper diumenge, 6 d’octubre amb motiu de la celebració del ForaStocks, el mercat al carrer organitzat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu.

Més de 50 comerços posaran a la venda tot tipus de productes d’oportunitat per posar fi a la temporada de rebaixes d’estiu. Així, es podrà trobar roba, complements, sabates, parament de la llar, joieria, flors i altres productes.

El ForaStocks estarà obert de 10 h del matí a 15 h de la tarda.

Pallejà

Avui, el teixit comercial del municipi i la creació artística uneixen interessos en la celebració de la primera Mostra Pallejà CreActiu i el Dia del Comerç en la seva sisena edició. Pel que fa a la proposta comercial, organitzada per Comerç Pallejà, permetrà comprar a peu a carrer als diferents estands que se situaran entre l’avinguda Onze de Setembre de 1714.

Per la seva banda trobarem l’espai CreActiu a la rambla Pau Casals. La mostra dedicada a la creativitat artística que acollirà artesania i belles arts i arts escèniques està organitzada per la Comissió CreActiu 2013 i compta també amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de la Rambla Pau Casals i de l’Ajuntament.

La jornada s’iniciarà a les 10 h i es perllongarà fins a les 22 h i inclourà activitats com una xocolatada a partir de les 17 h, i espectacles i actuacions dels artistes locals a partir de les 19:30 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here