El consistori vicentí obre un nou pla d’ocupació destinat a petites i mitjanes empreses, a més d’emprenedors, amb l’objectiu d’afavorir la contractació dels vicentins i vicentines que es trobin es situació d’atur

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest pla de promoció de l’ocupació es farà realitat a través de dues línies d’ajuts. En una primera línia extraordinària de 120.000 euros, l’Ajuntament ofereix una subvenció de mil euros durant sis mesos a totes aquelles empreses que, des d’ara i fins a final de 2013, contractin aturats del municipi durant un mínim d’un any.

En la segona línia d’ajuts, que es concedirà a partir de l’any vinent, es destinaran 250.000 euros de subvencions a empreses, autònoms i, més endavant, al comerç que contracti persones aturades de Sant Vicenç dels Horts. En aquest cas, es donaran 500 euros durant sis mesos per cada treballador contractat.

Amb aquestes mesures l’Ajuntament pretén incentivar la contractació d’aturats del municipi, per això, les subvencions van destinades a qualsevol empresa i autònom de tota l’àrea metropolitana.

A més, el regidor d’Ocupació, Paco Rodríguez, demana a les empreses que gaudeixin d’aquests ajuts que “ofereixin uns sous dignes i facin un esforç per tal de millorar en la mesura del possible la situació de crisi que vivim”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here