Els dissabtes al matí, al Poliesportiu La Parellada, amb suport especialitzat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]hir es va posar en marxa el nou servei terapèutic adaptat del Poliesportiu La Parellada. Un fisioterapeuta especialista en esport adaptat va orienta, assessorar i supervisar les persones amb discapacitat física personalitzadament perquè facin esport de la manera més adient a les seves característiques (grau de discapacitat, estat de salut, nivell d’autonomia…).

El servei s’ofereix els dissabtes al matí en dos torns: de 10 a 11 hores i d’11.30 a 12.30 hores (places limitades). A les persones usuàries se’ls marcaran pautes de treball per realitzar a casa, complementàries als exercicis que facin al gimnàs; també se’ls recomanaran unes pautes de vida saludable.

La creació del nou servei forma part del projecte municipal Esport Inclusiu, que vol promoure la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat en igualtat d’oportunitats.

Dins del mateix projecte, el 27 d’octubre se celebrarà al Poliesportiu La Parellada la segona jornada d’Esport Inclusiu. L’activitat és oberta a tothom. Les persones participants podran participar en activitats esportives adaptades: boccia, bàsquet en cadira de rodes, futbol, arts marcials, eslàlom, rugbi, voleibol, atletisme, bicicleta, beisbol, ping pong i equinoteràpia.

Formulari d’inscripció a la Jornada d’Esport Inclusiu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here