La 20ª Trobada d’Entitats Locals de Sant Esteve Sesrovires, iniciativa que vol donar a conèixer les associacions de Sant Esteve i el seu treball, ha rebut la visita de diversos representants polítics catalans, que han realitzat declaracions sobre “l’informe de deslleialtats”

Junqueras avala l’informe de deslleialtats des de Sant Esteve Sesrovires, però recorda que l’estat espanyol “imposa els seus monòlegs”

El president d’ERC, Oriol Junqueras, va avalar ahir des del Baix Llobregat l’informe deslleialtats que ultima el Govern per encarar el diàleg amb Rajoy, però va voler recordar que no hi ha gaires possibilitats d’èxit ja que l’estat espanyol sempre “imposa els seus monòlegs”.

“Nosaltres som partidaris del diàleg sempre, amb tothom i arreu, però també és evident que l’experiència ens ensenya que l’estat espanyol no vol dialogar i que enlloc d’això imposa els seus monòlegs”, va assenyalar Junqueras.

“I com que de monòlegs i dictats la societat catalana n’està tipa el més important és que dialoguem amb la nostra pròpia societat i també amb la comunitat internacional”, va continuar el president d’ERC.

Lucena critica des de Sant Esteve Sesrovires l’informe de greuges del Govern i dubta que creï “un ambient propici” per negociar la consulta

El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, va criticar ahir diumenge l’informe que prepara el Govern amb totes les deslleialtats de l’Estat cap a Catalunya per encarar el diàleg amb Rajoy.

“Penso que el conseller Homs i la Generalitat haurien de fer un curs accelerat de tècniques de negociació perquè semblen entrenats pel seu pitjor enemic”, va ironitzar Lucena, que va dubtar que aquest memorial de greuges creï “un ambient propici” per negociar la consulta.

“Primer imposen unilateralment la data de la consulta i ara, abans de començar la negociació, el que fan és recriminar i tenir una posició molt ressentida que penso que no crea un ambient de diàleg franc”, va assenyalar el portaveu del PSC.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here