La presentació de la IX edició de la Marató del Mediterrani Castelldefels- Gavà- Gran Premi Aliança tindrà lloc el proper dijous 10 d’octubre al Centre Comercial l’ Ànec Blau (Av. del Canal Olímpic, 24 ) a partir de les 13 hores

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa carrera és una de les grans cites del calendari nacional i internacional. La clàssica cursa atlètica que discorre al costat del mar per les poblacions de Castelldefels i Gavà tindrà lloc el proper diumenge 20 d’octubre.

La participació de més de 5100 atletes en la passada edició situen la cursa com una de les més concorregudes de Catalunya. El recorregut és totalment pla al nivell del mar per les poblacions de Castelldefels i Gavà.

La cursa presenta enguany una important novetat. La distància de la Marató,  42 km, només es podrà realitzar per equips. La marató es correrà per parelles, és a dir, dos corredors de la mitja marató s’inscriuen a més de la cursa individual, per
parelles i se sumen els temps.

D’aquesta manera s’aconsegueix una classificació de la marató per parelles. La sortida i arribada de les diferents curses seran al recinte del Canal Olímpic de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here