El Consell Metropolità aprova l’aportació de l’Estat al transport públic metropolità del 2013 que cau en 24 milions per la finalització de l’aportació extraordinària de l’Estatut

Barcelona (ACN).- L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) tancarà el 2013 amb un deute acumulat de 140,9 milions d’euros per la gestió del servei de transport públic metropolità, això és un 13% més que l’any anterior, segons dades de l’Àrea Metropolitana (AMB).

L’increment s’explica per la caiguda continuada de passatgers de metro i autobús però també per una davallada de les aportacions públiques en el finançament del servei, que aquest 2013 és de 551,21 milions d’euros, 54,3 milions menys, un 9%, respecte el 2012.

El Consell de l’AMB ha aprovat aquest dimarts l’aportació anual que rebrà de l’Estat i que cau en 24 milions, un 20% anual, en part, per la finalització de l’aportació extraordinària de l’Estatut.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here