Les proves, que constitueixen tot un espectacle, es poden seguir des de la sorra de la platja de Castelldefels, del 10 al 13 d’octubre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]el 10 al 13 d’octubre se celebra a les platges de Castelldefels la quarta i darrera prova del Kitesurf Tour Europe. Un cop celebrades les curses a França, Alemanya i Holanda, serà a casa nostra on finalitzi la competició i d’on surtirán els campions europeus de l’any 2013 en les modalitats de Freestyle i Course Ràcing.

Les proves, que constitueixen tot un espectacle, es podran seguir des de la platja. La competició es celebrarà dijous 10, divendres 11 i dissabte 12, de 10 a 18 hores, i diumenge 13, de 10 a 15 hores. El mateix diumenge, a partir de les 17 hores es procedirà a l’entrega dels premis.

Seran a Castelldefels sobre un centenar de participants de diversos països d’Europa, destancant el malagueny Alex Pastor, que en aquests moments encapçala el ranking mundial de la modalitat de Freestyle. També hi serà l’alemany Mario Rodwals, campeó de l’edició de l’any 2012, i l’austriac Stefan Spiessberger.

Pel que fa a la categoria femenina, també s’ha produït una inscripció de luxe, amb l’alemanya Sabrina Lutz i l’holandesa Annelous Lammers, que estan protagonitzant un magnífic duel al llarg del circuit, i la també holandesa Katja Roose i la francesa Maxime Nocher, que optaran a la victòria a Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here