A la trobada, que s’ha realitzat a porta tancada, hi ha assistit també el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. Seat es troba immersa en un expedient de regulació d’ocupació (ERO) temporal que afecta a centenars de persones de la plantilla de Martorell

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l president del Govern, Artur Mas, s’ha reunit aquest divendres al migdia amb el president de SEAT, Jürgen Stackman, al Palau de la Generalitat. A la reunió també hi ha assistit el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

És la primera trobada del president Mas amb Stackman, que ocupa el càrrec de president de SEAT des del passat mes de maig. El Grup Volkswagen va nomenar Stackman, de nacionalitat alemanya, al capdavant de la companyia automobilística amb seu a Martorell, en substitució del britànic James Muir.

Mas s’ha reunit a porta tancada amb el directiu de Seat, en un moment en el que la planta ha entrat en el segon mes de l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) temporal que la direcció va presentar abans de l’estiu, per ajustar la producció a les previsions de vendes fins a final d’any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here