Justícia destina 1,7 milions d’euros a les subvencions per als jutjats de pau de Catalunya. La Roca del Vallès, Sant Esteve Sesrovires (Brians 2) i Sant Joan de Vilatorrada reben una percepció complementària per tenir un centre penitenciari

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Departament de Justícia destina 1.668.620 euros a les subvencions per als jutjats de pau de Catalunya, per tal d’ajudar a sufragar les despeses de funcionament d’aquests òrgans judicials.

Les subvencions es reparteixen d’acord amb la xifra oficial d’habitants de cadascuna de les poblacions.

Els ajuntaments de La Roca del Vallès (Vallès Oriental), de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) i Sant Joan de Vilatorrada (Bages) rebran una percepció complementària pel fet de tenir, al seu municipi, un centre penitenciari.

Rebran, respectivament, 9.000, 5.700 i 2.300 euros. Actualment, al Principat de Catalunya hi ha 898 jutjats de pau.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here