Els santfeliuencs i les santfeliuenques es van bolcar un any més en la Festa de Tardor, i els carrers i places de la capital del Baix Llobregat, es van omplir durant el cap de setmana, de gent amb ganes de passar-ho bé i gaudir de la celebració

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es del passat dijous i fins al diumenge 13 d’octubre van ser moltes les activitats que van permetre a tots els públics viure amb intensitat la festa. La pluja de divendres va obligar a modificar algun dels actes programats però malgrat això, la festa no va perdre protagonisme.

Entre els actes més multitudinaris, cal destacar el lliurament del Mocador d’Honor a Albert Moya, que es va fer el dijous 10. Tot seguit, el seguici amb la presència de trabucaires, diables, gegants, tabalers i altres colles i bèsties va marcar l’inici real de les activitats festives.

Divendres 11, el correfoc infantil va concentrar també molta gent, així com  la X Mostra Internacional de Folklore Tradicional, que es va poder veure a la Plaça Lluís Companys. La doble bicicletada de dissabte també va comptar amb una gran participació de petits i grans. A part, durant tot el dia, tant dissabte com diumenge, el passeig del Comte de Vilardaga del Mas Lluí va atraure molta gent amb el seu Mercat medieval.

La cercavila de gegants i bastoners, la Diada castellera, així com la tabalada, la cercavila dels grups de percussió i el correfoc van ser també activitats molt multitudinàries. El concert “Sant Feliu Sona” que va aplegar alguns dels grups i cantautors locals més reconeguts com ara Cybee, Ramon Mirabet, Sibaris, The Penguins; també va aconseguir el ple absolut a la Plaça Lluís Companys.

Un altre dels clàssics que any rere any atrau molts curiosos va ser la concentració de cotxes i motos antigues organitzada pel Motor Clàssic Sant Feliu. El diumenge també va destacar per la cercavila de gegants, la cercavila del Mil·lenari  i el Fest& que també va congregar un gran nombre de veïns i veïnes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here