El departament de cultura de l’Ajuntament de la localitat baixllobregatina, reclama el manteniment de les subvencions referents al Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel. La tinenta d’alcalde de polítiques de ciutadania assegura que és essencial el cobrament d’aquestes ajudes públiques per garantir la continuïtat del certamen i la seva qualitat artística

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa reclamació està adreçada, principalment, a l’INAEM, del Ministeri de cultura.

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà celebrarà l’any vinent la seva trenta-unena edició, però els impagaments de subvencions dificulten la seva continuïtat. Malgrat això, l’Ajuntament de Cornellà té la intenció de que continui endavant.

En aquesta línia i tal i com s’ha fet d’altres anys, entre festival i festival s’organitza el “Tot esperant pallassos”, que és un mini-certamen amb algunes activitats relacionades també amb el món del clown.

Dins d’aquesta programació, avui s’inaugura una exposició fotogràfica amb el recull d’instantànies de festivals anteriors a la Biblioteca Marta Mata.

A més, aquest divendres es portarà a terme una hora de contes infantils sobre pallassos, en aquest cas a la biblioteca Central i diumenge, un espectacle de pallassos, a l’Orfeó Catalònia, que també forma part del calendari d’activitats del Teatre en Família.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here