La victòria del pratenc en les regates disputades aquest cap de setmana al llac de Como (Itàlia), és especialment significativa ja que Itàlia sempre ha tingut un fort monopoli sobre aquesta especialitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l pilot del Prat de Llobregat, Josep Izquierdo, i el seu company Alessandro Pelucca, es van proclamar campions del món de motonàutica en la modalitat Endurance Class B, a la categoria de Promoció, després de guanyar les regates que han tingut lloc aquest passat cap de setmana al llac de Como (Itàlia).

Izquierdo i Pelucca van utilitzar una embarcació Phantom 18, de 5,7 metres d’eslora, propulsada per un motor forabord Tohatsu de 115 cavalls propulsada per un motor forabord Tohatsu de 115 cavalls. L’equip català va guanyar la primera de les tres mànegues disputades i es va dedicar a les altres dues a conservar aquest avantatge, en unes condicions molt difícils, amb molt de fred i vent, que va provocar nombrosos accidents entre les embarcacions participants.

Aquests resultats tenen un valor extraordinari, doncs Itàlia és el bressol d’aquesta especialitat de la motonàutica i els equips italians, que corrien a casa, eren majoria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here