El proper dissabte 26 d’octubre a partir de les 16.30 h se celebrarà a Begues una festa solidària per recaptar fons per a la Fundació Miquel Valls. Aquesta entitat dóna suport i atenció especialitzada a persones afectades per l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) i a les seves famílies a tot Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’ELA és una malaltia neurodegenerativa que causa la invalidesa del cos a través de l’atròfia i la pèrdua de control muscular.

Té un origen desconegut, i com la majoria de malalties neurodegeneratives, l’ELA no té cura, per la qual cosa el tractament existent és només pal·liatiu.

L’Ajuntament de Begues dóna ple suport a la inciativa perquè es pugui celebrar la festa facilitant tots els mitjans que té al seu abast. A més, ha donat suport econòmic al grup impulsor. És per això que fa una crida a solidaritzar-se i a participar a la festa solidària ‘Salta per l’ELA’.

Aquí teniu el cartell de l’acte amb les activitats detallades:

saltaela

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here