La Mostra de Jazz de Sant Boi aposta per artistes internacionals de primer nivell. La ciutat acollirà les actuacions de grans de la música com Dani Doriz, Wax&Boogie, Champian Fulton, Dumpy Lobsters, Ronald Baker & Tony Solà Group i Àlex Zayas; amb una programació que s’allargarà fins a finals de novembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui divendres 18 d’octubre comença la Mostra de Jazz de Sant Boi, el certamen que cada tardor vesteix les nits dels divendres al Baix Llobregat, d’aquest estil musical.

La Mostra arriba a la 22a edició en plena forma, ja que s’ha convertit en un referent de la vida cultural de la ciutat.

La mostra comença amb el vibrafonista francès Dany Doriz que actuarà amb el grup de Gerard Nieto, un dels trios més interessants del nostre país.

Artistes de nivell

En aquesta ocasió bona part del programa de la mostra es compón d’artistes internacionals de primer nivell que acompanyaran sòlids representants del panorama jazzístic del país.

Alguns repeteixen. Ronald Barker (trompeta i veu), que ja ens va visitar durant l’edició de 2005, tornarà a Sant Boi el 22 de novembre acompanyat del músic santboià Toni Solà (saxo tenor).

Jazz en família

Un any més, el certamen inclou Jazz en família, un apartat dedicat a introduir en aquest estil musical a tota la família, especialment als infants. El concert d’enguany (“Tubs i tubes”) estarà interpretat per la companyia L’Auditori i estarà dedicat als grans instruments de vent.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here