Els alcaldes dels principals municipis de la comarca es van reunir per coordinar les accions que es duran a terme a partir del 30 d’octubre, data prevista per a la manifestació unitària en defensa de l’Hospital de Viladecans

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]rop d’un centenar d’entitats donen suport a la Junta de Personal de l’hospital per mantenir els serveis actuals al centre, que la Conselleria de Sanitat pretén eliminar o traslladar a altres poblacions.

L’acte programat per al proper dia 30, vol finalitzar amb una cadena humana que envoltarà el recinte hospitalari, i es pretén que tingui una connotació reivindicativa i festiva, per reivindicar l’acord adoptat al Parlament.

Es pretén pressionar a la Conselleria de Salut per a que es comprometi de manera inequívoca a assumir la instància parlamentària, que va aprovar la Comissió de Salut del Parlament aquest setembre, en la que es va acordar per unanimitat, “prioritzar” el projecte de l’Hospital de Viladecans “tan aviat com les disponibilitats pressupostàries ho permetin”

A la mobilització hi participaran, no només entitats, sinó també les institucions de les cinc localitats directament afectades, en el cas de que prèviament no hi hagi una  concreció per part de la Conselleria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here