La localitat baixllobregatina oferirà una programació cultural de tardor àmplia, de qualitat i amb propostes per a totes les edats, a preus econòmics. Aquest dissabte a la nit Egon Soda en concert, i diumenge circ per a la canalla

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Cornellà Escena, que aglutina espectacles de teatre, música i dansa, comença avui dissabte 19 d’octubre amb un concert d’Egon Soda, a la sala Ramon Romagosa.

Cornellà Escena és la programació de teatre, música i dansa de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. L’objectiu és definir un programa ampli, de qualitat i amb propostes per a totes les edats, a preus assequibles.

Es desenvolupa a diversos escenaris de la ciutat, especialment a la sala Ramon Romagosa.

Pel que fa al teatre, el diumenge 27 d’octubre Leandre Ribera presentarà Rien a Dire, un espectacle d’humor poètic.

Consulta la programació del Cornellà Escena 

Els més petits poden gaudir amb Les Sabates del Circ, de la companyia Fes-t’ho com vulguis, demà diumenge 20 d’octubre a les 12:30h a l’Orfeó Catalònia.

Un recorregut per l’imaginari del circ que va conèixer el protagonista quan era un nen. Recorda aventures passades en el circ i sembla saber coses que la majoria de la gent no sap… Finalment ens desvetllarà el seu secret, la seva veritable condició.

Cultura en Família és un recull d’activitats d’oci adreçades als infants i les famílies de la ciutat de Cornellà, organitzades per l’Ajuntament de Cornellà i altres entitats. Inclou la programació estable de teatre infantil i familiar de l’Ajuntament de Cornellà, habitualment amb una funció cada primer diumenge de mes al Patronat Cultural i Recreatiu i una altra el quart diumenge de mes a l’Orfeó Catalònia.

Consulta la programació del Cultura en Família

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here