La companyia d’educació i oci infantil The New Kids Club (www.thenewkidsclub.es), obrirà les seves portes a Castelldefels avui  dissabte dia 19, a les 17 hores. Els nens i nenes podran gaudir de les activitats que es realitzaran durant l’acte d’obertura

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a inauguració comptarà amb la presència de Mª Dolores Ibáñez, cofundadora i actual Directora Educativa de The New kids Club i d’Eduardo Santolaria, cofundador i Responsable d’Expansió de la companyia.

El centre The New Kids Club Castelldefels, situat a l’Avinguda 309, nº 2, cantonada Dr. Fleming del municipi baixllobregatí, ofereix serveis d’anglès amb la seva pròpia metodologia -The New Kids Club Method-, reforç escolar, tallers de ludoteca, activitats vacacionals durant tot l’any i psicopedagogia, tot això destinat a infants i adolescents, d’un a setze anys.

Segons Clara Ferrerfabrega, Responsable del centre de Castelldefels: “El mètode de The New Kids Club, contrastat durant més d’una dècada, aconsegueix que els nostres fills i filles es diverteixin aprenent, formant-los no solament en coneixements sinó també en valors com l’esforç i la superació personal. Els nostres centres permeten que els progenitors puguin conciliar la seva vida laboral i la familiar amb la garantia de deixar a la canalla en bones mans”.

Amb seu central a Figueres (Girona), The New Kids Club va néixer al setembre de 2002 de la mà de María Dolores Ibáñez, la qual va veure la necessitat de crear un centre de formació integral per a nens i nenes des de molt primerenca edat i fins a la fi de la seva escolarització obligatòria. El centre havia de cobrir les necessitats de familia i canalla tant en època escolar com en períodes vacacionals.

L’aprenentatge de l’anglès, a partir de que el nen o nena tingui un any d’edat, ha estat durant tota la trajectòria d’aquesta empresa el pilar fonamental en la formació del seu alumnat. Un dels principals reptes de The New Kids Club, centre autoritzat per la Universitat de Cambridge, és que l’alumnat aconsegueixi un nivell d’anglès B2 o First Certificate en finalitzar l’escolarització obligatòria o fins i tot amb anterioritat. En l’actualitat tenen molts alumnes menors de 15 anys que han aconseguit el nivell C1 o Advanced.

The New Kids Club, en plena fase d’expansió, obrirà en els propers dies dues franquícies més, a les ciutats de Sant Cristóbal de la Laguna i Adeje, ambdues a Tenerife, i té previst seguir creixent durant l’any 2014 amb obertures programades arreu del territori espanyol.

Segons Eduardo Santolaria, Responsable d’Expansió de The New Kids Club: “Després de l’èxit de la primera obertura de les nostres franquícies a Saragossa el mes passat, estem comprovant que l’esforç de tots aquests anys està donant bons fruits. Sempre hem confiat en el nostre projecte i ens sentim orgullosos de poder donar plena confiança als nostres franquiciats, professorat, famílies i alumnat, amb el recolzament de la nostra provada experiència”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here