El Govern anuncia que encarirà el cànon que els municipis paguen per portar els residus a l’evocador per afavorir el reciclatge

Barcelona (ACN).- El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, va anunciar aquest divendres que a la regió metropolitana de Barcelona l’any 2012 es van generar 2.268.785 tones de residus, un 6,61% menys que l’any anterior.

En quant a la generació de residus per càpita, la mitjana ha estat de 1,23 kg per habitant i dia. En referència a tota la població catalana, l’any 2012 es van generar 3.733.258 tones de residus, xifra que suposa un 7,69% menys que el 2011 i, cada persona va generar al dia 1,35 kg de residus.

Per tant, Tost va subratllar que la regió de Barcelona és la que concentra més població, el 67%, i tot i això, es manté per sota de la mitjana catalana pel que fa a la generació de residus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here