Dins de les diferents actuacions que es programen periòdicament per a la dinamització turística del municipi a través d’un dels seus principals punts d’interès, les Coves del Salnitre, dues són les iniciatives que coincideixen aquests dies

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er una banda i, gràcies a la participació de Collbató al Geoparc de la Catalunya Central, aquest proper 25 d’octubre un grup de periodistes especialitzats en turisme visitaran les coves en el marc del Press Trip —recorregut promocional per a la premsa— que promou el Consell Comarcal del Bages.

Paral·lelament des del municipi baixllobregatí es continuen buscant noves fórmules que permetin que el visitant de les coves conegui també el que la resta de Collbató pot oferir-li.

Així s’han dissenyat tres paquets turístics dirigits respectivament a grups, visitants individuals i agències de viatges en els que s’inclou en un preu únic a partir de 15 € per persona, la possibilitat de gaudir de la visita a les Coves del Salnitre i un menú a un restaurant collbatoní.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here