Josep Maria Soler ha tornat a demanar perdó en nom de l’Abadia de Montserrat, com ja es va fer el 2000

Barcelona (ACN).- L’abat de Montserrat, Josep Maria Soler, ha demanat a l’Església que reconegui els errors del passat i condemni explícitament el franquisme.

“Aquests dies s’ha parlat molt de si l’Església ha de demanar perdó pel seu compromís amb els vencedors de la Guerra Civil”, va recordar ahir Soler en la seva homilia en la missa dedicada als 21 monjos i membres de Montserrat beatificats a Tarragona.

“Crec que cal continuar reflexionant sobre aquest període de la nostra història per analitzar tots els fets. Però potser sí que cal un pronunciament més explícit”, va reconèixer el pare abat, que va tornar a demanar perdó en nom de l’Abadia de Montserrat, com ja va fer l’any 2000 el seu predecessor, Sebastià Bardolet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here