Els alcaldes de les diverses poblacions de la comarca, es reuniran avui a les 18:30h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Viladecans, amb representants d’entitats per coordinar els actes de reivindicació de l’Hospital de Viladecans del proper 30 d’octubre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls alcaldes de Castelldefels, Manuel Reyes; Gavà, Joaquim Balsera; Viladecans, Carles Ruiz; Begues, Mercè Esteve i Sant Climent, Isidre Serra; mantindran una reunió avui amb responsables de la Junta de Personal de l’Hospital de Viladecans i amb representants d’entitats ciutadanes que formen part de la Plataforma en Defensa de l’Hospital de Viladecans.

L’objectiu de la trobada serà posar en comú el programa dels actes que tindran lloc el 30 d’octubre per reivindicar que l’Hospital de Viladecans segueixi sent el centre de referència de la zona.

Els alcaldes dels cinc municipis als que dóna cobertura l’equipament, han mostrat la seva preocupació pel model d’hospital i el seu futur dins del sector sanitari comarcal.

A més, els representants municipals han demanat repetidament a la Generalitat la concreció del finançament del projecte d’ampliació de l’Hospital de Viladecans perquè continuï sent el centre de referència de les ciutats del seu entorn.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here