El parc del Riu del Prat acollirà un Centre de Pàdel amb 14 pistes. El projecte suposa una inversió privada de més de 1,5 milions d’euros

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresa privada Go Play Padel inverteix més de milió i mig d’euros en la construcció d’un centre esportiu amb 14 pistes de pàdel, quatre d’elles cobertes, al parc del Riu, entre la ronda de Llevant i el Llobregat. L’inici de les obres és imminent.

Els terrenys de 9.000 m2 on es construirà el complex estan qualificats per acollir un equipament esportiu privat i l’Ajuntament els ha concessionat per un període de 29 anys a l’empresa explotadora. El projecte el lidera Eduard Bainad, diverses vegades Campió de Catalunya i jugador habitual de World Paddle Tour.

El Centre de Pàdel s’incorporarà a l’oferta del sistema esportiu local i es coordinarà amb el departament municipal d’Esports. El projecte, que no suposarà cap cost per a l’Ajuntament, podria entrar en funcionament abans de l’estiu.

La millor de Catalunya

Amb aquesta inversió privada, el Prat tindrà la instal·lació de pàdel més completa de Catalunya. A més de les 14 pistes també hi haurà dos edificis, un per al centre d’atenció al públic, vestidors i gimnàs, i un altre que allotjarà un bar restaurant obert a tothom. Així mateix està previst el desenvolupament d’una escola de pàdel per a totes les edats.

La ciutadania del Prat tindrà accés a aquest equipament a preus assequibles. A més, qui estigui abonat als complexos esportius municipals tindrà descompte.

 

Foto titular: La zona marcada en color groc indica aproximadament l’espai que ocuparà aproximadament el Centre de Pàdel. Font: Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here