La diputada adjunta de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Mercè Rius, presentarà avui dimecres, 23 d’octubre, a les 10h, a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso de Viladecans, el projecte Euronet 50/50 max a escoles i ajuntaments del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]uronet 50/50 max és un projecte europeu liderat per la Diputació de Barcelona que incentiva l’estalvi energètic en edificis públics a partir de l’aplicació de bones pràctiques en l’ús i la gestió de l’energia.

La metodologia del 50/50 consisteix en introduir incentius econòmics a l’estalvi energètic aconseguit. L’ajuntament i l’equipament signen un document on el primer es compromet a retornar el 50% dels estalvis econòmics aconseguits i l’equipament es compromet a aplicar un conjunt de bones pràctiques i liderar el projecte.

Pel que fa al Baix Llobregat, hi participaran 22 escoles, un institut i tres equipaments, de vuit municipis (Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Pallejà, Sant Boi de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Santa Coloma de Cervelló, Vallirana i Viladecans). També hi participaran municipis de l’Alt Penedès de la comarca del Garraf.

En el conjunt de la demarcació de Barcelona, 100 escoles i instituts i 10 equipaments de més de 50 municipis diferents participaran en aquest projecte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here