[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]ompanys, companyes,

De ben segur coneixeu que el proper dijous dia 24 d’octubre hi ha convocada una jornada de vaga al sector de l’educació.  S’estan tramitant diverses lleis, com la LOMCE i l’ARSAL, i s’han aprovat altres Reial Decrets Llei que suposen un retrocés en l’àmbit educatiu i redueixen el pressupostos, des d’infantil fins a la universitat, i tant a dins com fora de les aules.

El Govern central pretén, amb aquestes lleis, mercantilitzar aquest dret i atacar, una vegada més, drets de ciutadania, drets socials i drets nacionals del poble de Catalunya. De la mateixa manera, aquesta vaga i les mobilitzacions que l’acompanyaran posaran de manifest el rebuig a les polítiques educatives de la Generalitat i determinats ajuntaments.

Cal sumar forces i aconseguir una mobilització ciutadana i laboral, per mostrar el rebuig a les lleis del PP i a tota mesura que suposi un retrocés en l’àmbit educatiu!

Per tot això us fem arribar la informació de les diferents convocatòries de manifestació que es duran a terme per tot el territori durant la jornada de vaga per tal que hi pugueu participar, donar-hi suport i fer-ne tota la difusió que us sigui possible! Gràcies!


Defensem l’educació, la cultura i la llengua catalana, lluitem per la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el dret a l’educació!!

Barcelona      12:30 – Pl. Universitat fins Pla de Palau (aturada a Conselleria de Governació)

Girona           12:00 – Pl. de la Constitució

Lleida            18:00 – Serveis Territorials fins la Delegació del Govern

Tarragona      12:00 – Concentració: davant el Departament d’Ensenyament
18:00 – Manifestació: Pl. Imperial Tarraco fins Pl. de la Font

Tortosa           18:30 – Pl. de la Família fins Pl. de l’Ajuntament

Salut i continuem la lluita!

PROU RETALLADES!

Fòrum Social del Baix Llobregat – El Fòrum agrupa a les següents entitats del Baix Llobregat: CCOO, UGT, PSC,  ICV, EUiA, ERC, FAVCO, FAVBAIX, FAMPA,  FAPAC, Unió de Pagesos, Fundació Marianao, Coordinadora contra la Marginació, Acció Jove, Avalot, JSC, AJEC, JovesUPC, AFP

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here