El cap de setmana passat es va celebrar a Vallirana la 2a Fira Vallirana sobre rodes, que tenia com a objectiu promocionar el món dels vehicles, l’entorn natural del municipi i els comerços especialitzats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta segona edició va destacar la presentació de diverses alternatives per a la reducció del consum de carburants i l’emissió de CO2, com els cursos de conducció eficient a càrrec de l’Autoescola Fraixedas i el RACC, i de la mostra de nous i innovadors invents.

Un dels punts forts de la fira va ser l’exhibició de vehicles clàssics de l’entitat local Valliclàssics, que va participar molt activament en la fira d’enguany amb diverses activitats, com l’esmorzar popular, i una mostra molt variada de cotxes clàssics.

La 2a Fira Vallirana sobre rodes va servir, també, per reivindicar la represa de les obres de la variant, amb una desfilada dels vehicles clàssics pel carrer Major i un punt d’informació, a càrrec de la Comissió de la Variant.

Podeu veure el vídeo de la 2a Fira Vallirana sobre rodes aquí: Vallirana TV: 2a Fira Vallirana sobre rodes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here