La companyia aèria nord-americana enllaçarà l’aeroport de Barcelona amb Charlotte, la ciutat més gran de l’estat de Carolina del Nord

Barcelona (ACN).- L’aeroport d’El Prat comptarà a partir de la pròxima temporada d’estiu amb un nou destí intercontinental: Charlotte, la ciutat més gran de Carolina del Nord als Estats Units.

La companyia US Airways operarà un cop al dia aquesta connexió entre el 22 de maig i el 25 d’octubre de l’any vinent amb una nau Airbus 330-200 amb capacitat per a 258 passatgers, segons ha anunciat el Ministeri de Foment. Charlotte és el ‘hub’ d’interconnexions que aquesta companyia nord-americana té als Estats Units.

Fins ara, US Airways realitzava durant l’estiu una interconnexió entre Barcelona i Filadèlfia, una ruta que aquest any es manté per primera vegada durant la temporada de l’hivern que comença aquest diumenge.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here