L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) es va comprometre a principis de mes, davant dels ajuntaments del Baix Llobregat, a analitzar les problemàtiques de la conca del riu Llobregat i possibles accions per millorar la qualitat de l’aigua fluvial

(EUROPA PRESS) – Representants de l’ACA es van reunir amb diversos ajuntaments i entitats ecologistes del Baix Llobregat que han promogut la declaració del 2013 com any del Llobregat i la constitució d’una comissió per millorar la qualitat del riu.

El director de l’ACA, Jordi Agustí, es va comprometre davant dels consistoris a buscar vies per coordinar futures trobades amb aquesta comissió i a “analitzar més a fons les problemàtiques de la conca i possibles accions per millorar la seva qualitat”, segons informava l’ACA en un comunicat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here