Aquest diumenge, 27 d’octubre, se celebrarà al poliesportiu La Parellada la II Jornada d’Esport Inclusiu de Sant Boi. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament, és oberta a tothom. Persones de totes les edats i capacitats podran practicar durant el matí, de 10 a 14 hores, diferents modalitats esportives

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es activitats adaptades que s’hi ofereixen són boccia, bàsquet, futbol, arts marcials, eslàlom, rugbi, voleibol, atletisme, ciclisme, beisbol, bàdminton, tennis taula, balls de saló i equinoteràpia.

La celebració d’aquesta jornada s’inscriu el projecte municipal Esport Inclusiu, que vol promoure la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat en igualtat d’oportunitats.

Dins d’aquest mateix projecte, a principis d’aquest mes va començar a funcionar al poliesportiu La Parellada un servei terapèutic adaptat.

Un fisioterapeuta especialitzat orienta, assessora i supervisa persones amb discapacitat física, els dissabtes al matí, perquè puguin practicar esport de la manera més adient a les seves característiques (grau de discapacitat, estat de salut, nivell d’autonomia…).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here