Associacions de veïns, representants polítics i la Plataforma en defensa de l’Hospital de Viladecans van acordar que siguin els alcaldes de les poblacions afectades els que es situïn al capdavant de la manifestació del proper dimecres 30 d’octubre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls alcaldes de Castelldefels, Manuel Reyes; Gavà, Joaquim Balsera; Viladecans, Carles Ruiz; Begues, Mercè Esteve i Sant Climent, Isidre Serra; encapçalaran la manifestació a la que assistirà la Junta de Personal de l’Hospital de Viladecans i representants d’entitats ciutadanes que formen part de la Plataforma en Defensa de l’Hospital de Viladecans, així com partits polítics com PSC, ICV-EUiA i ERC i diversos sindicats.
El recorregut que finalment seguiran les protestes s’iniciarà a Viladecans a les sis de la tarda a la plaça Europa, continuarà per l’Avinguda de la Generalitat fins l’Avinguda Josep Tarradellas i conclourà a l’Hospital de Viladecans.

El plenari de l’Ajuntament de Viladecans del mes de juliol va aprovar una moció d’adhesió al manifest ciutadà en defensa de l’Hospital de Viladecans amb el vot favorable de tots els grups, excepte Convergència i Unió, que es va abstenir.

Al Consell Comarcal, en canvi, es va aprovar una moció similar per unanimitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here