La prova, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament vicentí i celebrada aquest diumenge, va comptar amb més de 500 participants

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l guanyador de la cursa en la categoria absoluta masculina va ser el vicentí Andreu Simón, del Club Atlètic Sant Vicenç , amb un temps de 34:39. El van acompanyar al podi Ernest Sans (34:42, equip Baseamado.com) i Manuel Garcia (35:12, del Ciescat Santa Coloma).

En la categoria femenina, la campiona va ser la vicentina Raquel Parrado, també del Club Atlètic Sant Vicenç , amb un temps de 38:47. Maria José Gajete (42:47, Sant Boi) va quedar segona i Mary Marcos (44:46, Distance La Salle), tercera.

Més de 500 corredors i corredores van participar a la cursa, que va començar a les 10 h al Parc de la Foneria. A l’arribada, tots els participants van disposar de servei de massatges i van poder tastar diferents productes d’algunes de les entitats col•laboradores, com el suc de taronja de McDonald’s i el cafè orgànic de Cafegra.

A més, els corredors i les corredores que han participat a les cinc curses de 10 km celebrades a la localitat, van rebre un obsequi.

El lliurament dels trofeus va anar a càrrec del regidor d’Esports, Jordi Soto, el regidor de Serveis Socials, Miquel Font i la regidora de Participació, Petri Garcia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here