Tots els grups polítics del Parlament es van posar d’acord en defensar la importància cultural i natural del riu Llobregat, a instàncies del Partit Socialista

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]er al grup socialista,”és una bona molt notícia que tots els grups polítics del Parlament defensin un Riu Llobregat proper a la ciutadania i vertebrador de la comarca. No obstant, creiem què és bàsic que aquest acord sigui referendat amb fets, perquè amb bones intencions i bones paraules no aconseguirem una llera més neta, una millor qualitat de l’aigua o un entorn més natural”.

Des del PSC creuen que és fonamental marcar un calendari consensuat entre totes les forces polítiques, les entitats i la ciutadania en general per tal que l’any 2013 només sigui l’inici d’un procés sense retorn per tal d’aconseguir un veritable Parc Natural del Llobregat.

Ha estat el PSC el que ha portat el manifest al Parlament, però hi ha molta gent darrera d’aquest manifest treballant dia a dia.

Els PSC ha volgut agraïr en un comunicat la tasca de tota aquesta gent, i asseguren que des del PSC del Baix Llobregat “continuarem recolzant i treballant en iniciatives per aconseguir que Llobregat torni a ser el veritable riu de la vida que sempre havia estat, un eix vertebrador de la nostra comarca, precisament ara que alguns estan posant en dubte aquesta unitat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here