El Prat Degusta’l” és un grup de restaurants de la ciutat compromesos amb la gastronomia elaborada amb productes de proximitat especialment amb el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]ada mes podrem descobrir el projecte gastronòmic de cada restaurant de la xarxa a través d’un audiovisual que podrem veure a la web de la Porta del Delta. Així mateix, cada setmana el xef del mes intervindrà al programa Planeta Prat d’El Prat Ràdio (91.6 FM).

L’Ajuntament del Prat, amb l’ànim de promocionar la gastronomia i el turisme local distingeix cada mes un xef de la xarxa “El Prat, degusta’l”. El Xef del Mes de novembre serà el Marcelino Baltà, del Bar Oeste.

En Marcelino és la quarta generació de la família Baltà al cap capdavant del restaurant, un establiment amb molta tradició, que ofereix cuina casolana elaborada amb producte local fresc i de qualitat des de l’any 1943 i amb una llarga trajectòria de propostes de plats de pollastre Pota Blava.

Us recordem que segueix en marxa el Sorteig mensual “El Prat Degusta’l”. Tothom que vagi a menjar a qualsevol restaurant de la xarxa, ja pot participar del sorteig mensual d’un àpat per a dues persones al restaurant del Xef del Mes. Només s’ha d’omplir una butlleta  i escoltar el sorteig en directe el primer dilluns de cada mes al programa de ràdio Planeta Prat (91.6 FM).

El passat 7 d’octubre es va fer el primer sorteig del Xef del Mes, de la xarxa de restaurants El Prat, degusta’l amb un gran èxit de participació. En total es van recollir 1073 butlletes als 18 restaurants pratencs que formen part de la xarxa.

El sorteig es va fer en directe al programa Planeta Prat, amb la presència del xef del mes d’octubre, en Tomás Rodríguez, del restaurant Arxarquía. L’afortunat va guanyar un àpat per a dues persones al seu restaurant.

Trobareu més informació a www.portadeldelta.cat/xef-i-sorteig-del-mes.php

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here