Corredors de totes les edats participaran diumenge, 10 de novembre, en la 2a edició de la Cursa de Sant Esteve. Hi haurà dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres de distància per al adults i uns circuits més curts per als infants. La prova està organitzada per l’empresa Crono Athleticevents i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i del Patronat. Les inscripcions ja estan obertes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a cursa començarà a les 10.00 hores i el punt de sortida serà el Complex Esportiu Municipal. Els dorsals seran lliurats als participants entre les 8.00 i les 9.45 hores

A més de les proves per a adults de 5 i 10 quilòmetres, hi haurà un conjunt de curses infantils per a nens compresos entre els 4 i els 12 anys. Els infants més petits faran una circuit de 200 metres; els de 6 anys, 400 metres; els de 8 anys, 700 metres; i els que no arribin a 12 anys, correran un quilòmetre i mig.

El reglament de la Cursa contempla trofeus per als 5 primers classificats masculins i femenins de la general dels 5 i 10 quilòmetres. També rebran un trofeu local el primer i la primera sesrovirenca de les proves de les dues distàncies.

Inscripcions

Les inscripcions dels corredors adults es poden fer a través de la web athleticevents.net o bé presencialment a la botiga Esports Sesrovires, que es troba a l’avinguda Montserrat, 79. En canvi les inscripcions per nens s’han de tramitar al Complex Esportiu Municipal a partir del dia 4 de novembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here